Bovenop ICT.

Jouw automatisering. Onze zorg.

“Hoe TOPS ontstaan is? We zagen dat er voor middelgrote transportbedrijven geen betaalbare, snel te implementeren logistieke software beschikbaar was. Terwijl juist deze bedrijven extra hun best moeten doen om zich te onderscheiden van de concurrentie en efficiënt te werken. En ICT speelt daar een belangrijke rol in.

In 2017 nam Wim Korte, directeur van Rainbow Solutions, het initiatief om een logistieke software oplossing te ontwikkelen in de cloud. Met een team van experts, ervaren in de transportbranche, en in samenwerking met twee internationale transportbedrijven ontwikkelde hij TOPS, een moderne en geïntegreerde TMS-oplossing die snel geïmplementeerd kan worden.

“We snappen dat de implementatie van een nieuw IT-systeem grote impact heeft. Daarom nemen we ons werk zeer serieus en zoeken we altijd oplossingen om automatisering eenvoudiger te maken.”

Wim KorteDirecteur Rainbow Solutions

TOPS is niet bedacht achter een bureau, maar midden op de werkvloer. In samenwerking met internationale transportbedrijven is een software oplossing bedacht die naadloos aansluit op de eisen en wensen van middelgrote transportbedrijven.

Cuppen Logistics

Actief in geconditioneerd vervoer en expert in het vervoer van gevaarlijke stoffen voor chemische en kunststofverwerkende bedrijven en industrieën. Cuppen Coldstore beschikt over 25 koelcellen met een totale oppervlakte van 6.000 vierkante meter voor de opslag van planten en levensmiddelen.

J.P. Vis & Zn.

Gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer van groente, fruit, bloemen en planten vanuit Nederland en België naar diverse bestemmingen in Zweden. Huisvervoerder van een aantal toonaangevende Nederlandse en Zweedse supermarktketens, handelsbedrijven en producenten.


De mensen achter TOPS

Meer weten? Bel of kom langs voor een kop koffie!

Rainbow Logistics IT

  • Bosmanskamp 63
  • 4191 MT Geldermalsen
  • 0345 47 13 20
  • tops@rainbowsolutions.nl

Zien is geloven!

Kijk mee met een online demonstratie