Van configuratie tot ondersteuning

Jouw automatisering volledig ontzorgd!


Implementatie in vijf overzichtelijke stappen

Geen angst voor een langdurige en kostbare implementatie! Met onze vaste implementatiemethode ben je binnen zes weken up-and-running.

1. Configuratie

Vanuit onze goed beveiligde cloud-omgeving stellen we TOPS en alle bijbehorende tools beschikbaar aan alle geautoriseerde gebruikers in jouw bedrijf, met de juiste rollen en rechten.

2. Inrichting

Als eerste richten we basiselementen als profielen, sjablonen, rapporten en benodigde exports in, waarna we de financiële elementen voor margeberekeningen en de parameters voor de planning configureren. In deze stap worden ook de koppelingen met jouw andere applicaties ingericht.

3. Conversie van stamdata

Op diverse manieren kunnen we bestaande stamdata converteren en inlezen in TOPS, zodat je flink bespaart op handmatige invoer. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is een betrouwbare export uit je bestaande systemen en bestanden.

4. Training & ondersteuning

Gedurende de gehele implementatie trainen en begeleiden we medewerkers in het gebruik van TOPS, zodat ze een vliegende start maken. Van het vastleggen van bepalingen, tarieven en zones, tot het invoeren, plannen en factureren van transportopdrachten. Daarbij besteden we ook uitgebreid aandacht aan het maken van data exports en de integratie met de boekhouding.

5. Livegang

Starten met een nieuwe applicatie moet een feestje zijn! Voor, tijdens en na de livegang bieden onze experts daarom alle ondersteuning om een soepele overgang naar TOPS te garanderen. Altijd op basis van een gedegen draaiboek voor jouw specifieke situatie.

Meer weten over TOPS?

Download de brochure.

Bovenop je marge.

Altijd. Overal.

Ondersteuning & helpdesk

Wil je een advies hoe je processen slimmer kunt inrichten? Heb je vragen over het gebruik van TOPS? Of loop je tegen problemen aan? Onze experts staan altijd paraat om je te helpen bij het gebruik van TOPS en om eventuele problemen snel en accuraat op te lossen. Stuk voor stuk mensen met praktijkervaring in de transportbranche die weten waar het om draait.

En heb je specifieke wensen voor TOPS? Dan gaan we graag met je in gesprek om te kijken hoe we die kunnen realiseren. Want we betrekken onze klanten graag bij de verdere ontwikkeling van ons product.

De medewerkers van de TOPS-helpdesk beantwoorden graag al je vragen over het gebruik van de software en helpen bij het oplossen van problemen.

Voor specifieke vraagstukken over de inrichting van de software, koppelingen met andere applicaties en voor ondersteuning op locatie kun je altijd een beroep doen op één van onze consultants.

Heb je nieuwe gebruikers of wil je de kennis van je medewerkers opfrissen of verdiepen? Dan verzorgen we graag een praktijktraining op maat.

 

TOPS bespaart onze klanten veel tijd

“Bij veel bedrijven kunnen we met TOPS meerdere applicaties vervangen en veel handmatig werk overbodig maken. Daarmee halen we soms wel 25% tijdswinst. Bovendien wordt de kans op fouten veel kleiner. Dat is toch geweldig?”

Leon Berenpas, systeembeheerder TOPS

Zien is geloven.

Vraag vrijblijvend een demo aan!